Follow By Email

 
Blog ini tidak akan beroperasi lagi. Terima kasih kerana melawat website ini.

Adnan Sempit Sawadikap full movie - Books Filem Melayu Online Untuk Anda!

0 ulasan

Kategori: Filem | Tahun: 2014 | Tonton trailer: Klik di sini | Download u: Klik di sini

Sinopsis:
Adnan dan isterinya, Nadia bersama anak mereka mahu bercuti ke Bangkok. Lalu mereka mengajak sahabat baik mereka, Bobby dan isterinya, Wawa ke sana. Malangnya, pasport Nadia dan Wawa tercicir pula ketika sampai di lapangan terbang menyebabkan mereka tidak dapat ‘terbang’.

Bagaimanapun, itu sebenarnya rancangan Nadia yang mahu berehat daripada menjaga bayinya manakala keciciran pasport Wawa pula rancangan Bobby yang sengaja menyembunyikan pasport itu kerana mahu santai bebas di kota terkenal itu.

Setibanya di Lapangan Terbang Antarabangsa Bang-kok, semuanya menjadi kecoh kerana kecuaian Adnan hingga bayinya hilang. Adnan percaya bayinya itu diculik oleh satu sindiket sehinggalah mereka bertemu Nok (Lalisa Santirod). Adnan yakin wanita Thailand itu yang bertanggungjawab menculik bayinya.

Sejak itu pelbagai dugaan terpaksa mereka hadapi sepanjang berada di Bangkok dalam cubaan mendapatkan bayi itu semula.

Siapakah sebenarnya Nok? Adakah bayi yang ada bersama Nok itu bayi Adnan? Adakah Adnan dan Bobby terselamat daripada ancaman gengster? Semuanya bakal terjawab pada 7 Ogos ini melalui Adnan Sempit Sawadikap.

 
BOOKS FMO 42U® © 2014 BOOKSFMO42U.

Video yang diupload di blog ini adalah daripada GENGtube, Osemtube, DFM2u, MMF Online, Moviesinfobsyok, Malaywatchtube, Layanon9